Boost Your Time All Day, Everyday!

Το TIMEBOOSTER είναι ένα διαδικτυακό πρόγραμμα, σχεδιασμένο ως παιχνίδι, που στόχο έχει να βοηθήσει επαγγελματίες πολλαπλών καθηκόντων να οργανώνουν αποτελεσματικά τις υποχρεώσεις τους, να διαχειρίζονται τους πολλαπλούς ρόλους τους με ασφάλεια και χωρίς άγχος και να βιώνουν μία καλύτερη ισορροπία στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ TIMEBOOSTER!

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε ‘Ελληνες και Κύπριους, άντρες και γυναίκες επαγγελματίες, 30-60 ετών, που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν καλύτερα το χρόνο τους, να αισθανθούν πιο ελεύθεροι από τα διαχειριστικά τους καθήκοντα και να κερδίσουν σε ποιότητα ζωής. ‘Ολα αυτά μέσα από μία ασφαλή κλειστή ομάδα στο Facebook και με εκπαιδεύτρια μία coach που έχει βρεθεί στη θέση τους και προσφέρει την ακαδημαϊκή της ματιά στο σύγχρονο θέμα της οργάνωσης των καθηκόντων και του χειρισμού του άγχους, της τελειομανίας και της αναβλητικότητας.

TIMEBOOSTER

Για να κερδίσεις σε ποιότητα ζωής!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ!

Σαν μέλος της ομάδας θα λαβαίνεις σε εβδομαδιαία βάση (κάθε Κυριακή), τις πληροφορίες και οδηγίες που χρειάζεσαι προκειμένου να προβείς στις αναγκαίες δράσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, χωρίς πίεση αλλά με πρακτική ενδοσκόπηση. Θα εκπαιδευτείς σε ένα εύκολο μοντέλο αποτελεσματικής διαχείρισης χρόνου που βασίζεται ουσιαστικά σε ένα παιχνίδι.

ΘΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΧΤΕΣ:

Η αποστολή σου είναι να τους εξαλείψεις και να φτάσεις πρώτος στο τέρμα. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα χρησιμοποιείς διαφορετικές εφαρμογές για να σχεδιάσεις το πρόγραμμά σου. Κάθε μικρή νίκη θα σου δίνει ένα επιπλέον πλεονέκτημα κίνησης! Μπορείς πάντα να παίξεις μόνος ή να βρεις συμμάχους μέσα από τους υπόλοιπους παίχτες! Στο τέλος του προγράμματος θα έχεις καταφέρεις να ζήσεις την πιο ευχάριστη και ανατρεπτική εβδομάδα της ζωής σου!

Τι πρέπει να ξέρεις για το πρόγραμμα:

Το υλικό θα αναρτάται κάθε Κυριακή πρωί ώστε να έχεις το χρόνο να το μελετήσεις και να οργανώσεις την εβδομάδα σου. Την Πέμπτη το βράδυ στις 20.00-22.00 θα γίνεται μία live διαδικτυακή συνάντηση μέσω zoom για ανατροφοδότηση και ενίσχυση της προσπάθειας σου. Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι υποχρεωτικό αλλά σίγουρα θα βοηθήσει η συμμετοχή σου στις ζωντανές συναντήσεις προκειμένου να υπάρχει διαδραστικότητα με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες και καλύτερη απόδοση από τον χρόνο που θα επενδύσεις σε αυτή τη συμμετοχή! Μπορείς να ζητήσεις πιο προσωπική και άμεση βοήθεια από κάποιο φίλο συμμετέχοντα που θα σου προταθεί από εμάς με βάση τα ενδιαφέροντά σου (your buddy!). Επειδή πρόκειται για παιχνίδι, υπάρχουν κανόνες. Βασικές αρχές του παιχνιδιού είναι η ειλικρινής συνεργασία, η εχεμύθεια, η αλήθεια και ο σεβασμός προς τον εαυτό και τους άλλους! Περισσότερα θα αναρτηθούν στην πλατφόρμα του σεμιναρίου την κατάλληλη ώρα.

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια σημεία σχετικά με την κίνησή μου αυτή:

1

Σχεδίασα το ΤΙΜΕBOOSTER με πολύ αγάπη, σε μία προσπάθεια επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με ανθρώπους που βιώνουν έναν δαιδαλώδη τρόπο ζωής, (κυρίως εργασιακά), που θα ήθελαν μία ακόμα ημέρα την εβδομάδα για να τα προλάβουν όλα, και επιθυμούν να απολαύσουν μία πιο ήρεμη καθημερινότητα παραμένοντας αποτελεσματικοί στη δουλειά τους ή αλλάζοντάς τη.

2

Βιώνοντας σχεδόν σε όλη μου τη ζωή τη δυσκολία οργάνωσης των πολλαπλών καθηκόντων μου (είμαι οδοντίατρος και παράλληλα καθηγήτρια στην οδοντιατρική Σχολή της Αθήνας) μελετώ σε ερευνητικό επίπεδο τις συνέπειες της εργασιακής εξουθένωσης στην ποιότητα της ζωής και την αποδοτικότητα κυρίως των εργαζομένων στο χώρο της υγείας (από τον οποίο προέρχομαι). Στα πλαίσια αυτά το ΤΙΜΕΒΟΟSTER με βοηθάει να οργανώνω καλύτερα τις μελλοντικές μου δράσεις προσφέροντας περισσότερο στο χώρο μου!

3

Έχω αμέριστη αγάπη για τους νέους που προσπαθούν να υψώσουν τη φωνή τους σε αυτό τον θορυβώδη κόσμο χωρίς να βρίσκουν χαρά σε ότι κάνουν. Για το λόγο αυτό καλλιέργησα επιπλέον δεξιότητες (είμαι ICF by HRE και AC Accredited Coach) προκειμένου να μπορώ να κάνω πιο αποτελεσματικές παρεμβάσεις. Η ακαδημαϊκή μου εμπειρία και η συνεχής επαφή με νέους ανθρώπους με βοηθάει να διατηρώ φρέσκια τη ματιά μου στις ανάγκες του σύγχρονου εργασιακού βίου.

AΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!

Γιατί θα πρέπει να βάλεις ενέργεια, υπομονή και συνέπεια στην παραμονή σου στο παιχνίδι και στη διαχείρισή του. Και οι παλιές συνήθειες θα σου βάλουν …τρικλοποδιές!
Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Εδώ είμαι για να κάνω τα πράγματα ευκολότερα για σένα..
Ποια είναι η μεγαλύτερη ανησυχία σου όταν σκέφτεσαι αυτά που έχεις να κάνεις αύριο;…

Στείλε μου την απάντησή σου στο παρακάτω email και θα σου απαντήσω προσωπικά!

Κόστος συμμετοχής:

H συμμετοχή στο επόμενο Τimebooster των 4 εβδομάδων plus ΔΩΡΟ 1 εβδομάδα, είναι 350 ευρώ (εφάπαξ καταβολή) ή σε δύο δόσεις των 175 ευρώ έκαστη.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 6944342546 ή στείλτε στο email:
[email protected]

Δώρο ένα διαδικτυακό ηχόλουτρο και πληροφορίες στο πως μπορείτε να χαλαρώνετε και να ελένχετε το στρες με την ηχοθεραπεία από την Soundquest®
 
(Aντωνιάδου Χριστίνα, Tηλ. Επικοινωνίας: 306937257578)