ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτή η πολιτική απορρήτου σας παρέχει λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα μέσω της χρήσης της ιστοσελίδας μας www.youngspirit-gallery.com ή οποιoνδήποτε υποτομέων, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε πληροφοριών που μπορεί να μας παρέχετε όταν αγοράζετε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, εγγραφείτε στη λίστα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας ή συμμετάσχετε σε κλήρωση ή διαγωνισμό.

Παρέχοντας μας τα δεδομένα σας, μας εγγυάστε ότι είστε άνω των 13 ετών.

H youngspirit-gallery.com είναι υπεύθυνη για τα προσωπικά δεδομένα σας (αναφέρεται στη συνέχεια ως «εμείς», «μας» και συνακόλουθα).

Αν έχετε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με αυτήν την πολιτική απορρήτου παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία:

Στοιχεία επικοινωνίας

Όνομα επιχείρησης: Coaching Spirit Gallery

Email address: [email protected]

Postal address: Ad. Korai 5, Nea Erythraia, GR-14671, Athens, Greece.

Είναι πολύ σημαντικό οι πληροφορίες που διατηρούμε για εσάς να είναι ακριβείς και ενημερωμένες. Παρακαλούμε ενημερώστε μας εάν οποιαδήποτε στιγμή τα προσωπικά σας στοιχεία αλλάζουν στέλνοντας μας email στο [email protected] ή ενημερώνοντας τις ρυθμίσεις σας στο κέντρο προτιμήσεων μας.

2. ΠΟΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ

Ως προσωπικά δεδομένα νοούνται κάθε πληροφορία ικανή να αναγνωρίσει ένα άτομο. Δεν περιλαμβάνει ανώνυμα δεδομένα.

Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που σας αφορoύν:

1.           Δεδομένα επικοινωνίας που περιλαμβάνουν οποιαδήποτε επικοινωνία μας στέλνετε είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας στην ιστοσελίδα μας, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κειμένου, μηνυμάτων κοινωνικής δικτύωσης, ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή οποιασδήποτε άλλης επικοινωνίας που μας στέλνετε. Διεκπεραιώνουμε αυτά τα δεδομένα για τους σκοπούς της επικοινωνίας μαζί σας, για την τήρηση αρχείων και για τη δημιουργία, την απόκτηση ή την υπεράσπιση νομικών αξιώσεων. Ο νόμιμος λόγος μας για αυτή την επεξεργασία είναι τα νόμιμα συμφέροντά μας, τα οποία στην προκειμένη περίπτωση είναι να απαντήσουμε σε επικοινωνίες που μας αποστέλλονται, να κρατήσουμε αρχεία και να ελέγξουμε, να επιδιώξουμε ή να υπερασπιστούμε νομικές αξιώσεις.

1.           Δεδομένα πελατών που περιλαμβάνουν δεδομένα που σχετίζονται με οποιεσδήποτε αγορές αγαθών ή/και υπηρεσιών, όπως το όνομα, τον τίτλο, τη διεύθυνση χρέωσης, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της διεύθυνσης παράδοσης, τον αριθμό τηλεφώνου, τα στοιχεία επικοινωνίας, τα στοιχεία αγοράς και τα στοιχεία της κάρτας σας.Η επεξεργασία των δεδομένων αυτών γίνεται για την παροχή των αγαθών ή/και των υπηρεσιών που έχετε αγοράσει και για την εγγραφή αρχείων τέτοιων συναλλαγών. Η νόμιμη βάση μας για την επεξεργασία αυτή είναι η εκτέλεση μιας σύμβασης μεταξύ εσάς και εμάς και/ή η λήψη μέτρων κατόπιν αιτήματός σας για τη σύναψη μιας τέτοιας σύμβασης.

1.           Δεδομένα χρήστη που περιλαμβάνουν δεδομένα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας και οποιεσδήποτε ηλεκτρονικές υπηρεσίες μαζί με τυχόν δεδομένα που δημοσιεύετε για δημοσίευση στην ιστοσελίδα μας ή μέσω άλλων ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Εμείς επεξεργαζόμαστε αυτά τα δεδομένα για να λειτουργήσει η ιστοσελίδα μας και να εξασφαλίσει το σχετικό περιεχόμενο που παρέχεται σε σας, για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια της ιστοσελίδας μας, να διατηρήσει back-ups της ιστοσελίδας μας ή / και βάσεις δεδομένων και να καταστεί δυνατή η δημοσίευση και η διαχείριση της ιστοσελίδας μας σε άλλες online υπηρεσίες και τις επιχειρήσεις. Νόμιμο έδαφος μας για την επεξεργασία αυτή είναι τα νόμιμα συμφέροντά μας, τα οποία στην περίπτωση αυτή είναι να μας επιτραπεί η σωστή διαχείριση της ιστοσελίδα μας και της επιχείρησής μας.

2.           Τεχνικά δεδομένα που περιλαμβάνουν δεδομένα σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας μας και των διαδικτυακών υπηρεσιών, όπως η διεύθυνση IP σας, τα στοιχεία σύνδεσής σας, λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα περιήγησής σας, τη διάρκεια της επίσκεψης σε σελίδες στην ιστοσελίδα μας, προβολές σελίδων και διαδρομές πλοήγησης, λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των φορών που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, τις ρυθμίσεις ζώνης ώρας και άλλη τεχνολογία στις συσκευές που χρησιμοποιείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας. Η πηγή αυτών των δεδομένων είναι από το σύστημα παρακολούθησης αναλυτικών στοιχείων. Η επεξεργασία αυτών των δεδομένων γίνεται για να αναλύσουμε τη χρήση της ιστοσελίδας μας και άλλων διαδικτυακών υπηρεσιών, να διαχειριστούμε και να προστατεύσουμε την επιχείρησή μας και την ιστοσελίδα μας, να σας παρέχουμε σχετικό περιεχόμενο και διαφημίσεις στην ιστοσελίδα μας και να κατανοήσουμε την αποτελεσματικότητα της διαφήμισής μας. Νόμιμο έδαφος μας για την επεξεργασία αυτή είναι τα νόμιμα συμφέροντά μας, τα οποία σε αυτή την περίπτωση είναι να μας επιτραπεί η σωστή διαχείριση της ιστοσελίδα μας και την επιχείρησή μας, να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας και να αποφασίσουμε τη στρατηγική μάρκετινγκ μας.

1.           Δεδομένα μάρκετινγκ που περιλαμβάνουν δεδομένα σχετικά με τις προτιμήσεις σας για το μάρκετινγκ από εμάς και τα τρίτα μέρη μας καθώς και τις προτιμήσεις επικοινωνίας σας. Επεξεργαζόμαστε αυτά τα δεδομένα για να σας επιτρέψουμε να συμμετάσχετε στις προσφορές μας, όπως διαγωνισμούς, κληρώσεις βραβείων και δωρεάν δώρα, για να σας παραδώσουμε σχετικό περιεχόμενο και διαφημίσεις και να μετρήσετε ή να κατανοήσετε την αποτελεσματικότητα αυτής της διαφήμισης. Νόμιμο έδαφος μας για την επεξεργασία αυτή είναι τα νόμιμα συμφέροντά μας, τα οποία στην περίπτωση αυτή είναι να μελετήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα / υπηρεσίες μας, να τα αναπτύξουμε, να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας και να αποφασίσουμε τη στρατηγική μάρκετινγκ μας.

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε δεδομένα πελατών, δεδομένα χρήστη, τεχνικά δεδομένα και δεδομένα μάρκετινγκ για να σας παρέχουμε σχετικό περιεχόμενο και διαφημίσεις ιστότοπων (συμπεριλαμβανομένων διαφημίσεων στο Facebook ή άλλες διαφημίσεις προβολής) και για να μετρήσουμε ή να κατανοήσουμε την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης που σας προβάλλουμε. Νόμιμο έδαφός μας για την επεξεργασία αυτή είναι τα νόμιμα συμφέροντα ανάπτυξης της επιχείρησής μας. Ενδέχεται επίσης να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα δεδομένα για να σας στείλουμε άλλες διαφημιστικές ανακοινώσεις σχετικά με σχετικά προϊόντα και υπηρεσίες, όπως διαδικτυακά μαθήματα, βιβλία, εκπαιδεύσεις ζωντανής μετάδοσης, ζωντανές εκδηλώσεις και διασκέψεις, υπηρεσίες καθοδήγησης (coaching). Νόμιμο έδαφος μας για την επεξεργασία αυτή είναι η συγκατάθεσή σας στα νόμιμα συμφέροντα (δηλαδή η ανάπτυξη της επιχείρησής μας).

Δεν συλλέγουμε ευαίσθητα δεδομένα  για εσάς. Τα ευαίσθητα δεδομένα αναφέρονται σε δεδομένα που περιλαμβάνουν λεπτομέρειες σχετικά με τη φυλή ή την εθνικότητα σας, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, τη σεξουαλική ζωή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τις πολιτικές απόψεις, τη συμμετοχή σε συνδικαλιστικές ομάδες, πληροφορίες σχετικά με την υγεία σας και τα γενετικά και βιομετρικά δεδομένα. Δεν συλλέγουμε πληροφορίες σχετικά με ποινικές καταδίκες και αδικήματα.

Όταν είμαστε υποχρεωμένοι να συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα από το νόμο, ή σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης μεταξύ μας και δεν μας παρέχετε αυτά τα δεδομένα όταν σας ζητηθεί, ενδέχεται να μην είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε τη σύμβαση (για παράδειγμα, να σας παραδώσουμε αγαθά ή υπηρεσίες). Εάν δεν μας παρέχετε τα ζητούμενα δεδομένα, ενδέχεται να χρειαστεί να ακυρώσουμε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία που έχετε παραγγείλει, αλλά αν το κάνουμε, θα σας ειδοποιήσουμε εκείνη τη στιγμή.

Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για σκοπό για τον οποίο συλλέχθηκαν ή για έναν εύλογα συμβατό σκοπό, εάν είναι απαραίτητο. Σε περίπτωση που χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας για έναν άσχετο νέο σκοπό θα σας ενημερώσουμε και θα εξηγήσουμε τους νομικούς λόγους για την επεξεργασία αυτή.

Ενδέχεται να επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή σας, όπου αυτό απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο.

Δεν διεξάγουμε αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων ή οποιοδήποτε είδος αυτοματοποιημένου προφίλ.

3. ΠΩΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Ενδέχεται να συλλέξουμε δεδομένα σχετικά με εσάς παρέχοντας τα δεδομένα απευθείας σε εμάς (για παράδειγμα συμπληρώνοντας φόρμες στον ιστότοπό μας ή στέλνοντάς μας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Ενδέχεται να συλλέξουμε αυτόματα ορισμένα δεδομένα από εσάς καθώς χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας cookies και παρόμοιες τεχνολογίες. Παρακαλούμε δείτε την πολιτική μας για τα cookies για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Ενδέχεται να λάβουμε δεδομένα από τρίτους, όπως παρόχους αναλυτικών στοιχείων, όπως η Google που εδρεύουν εκτός της ΕΕ, διαφημιστικά δίκτυα όπως το Facebook που εδρεύουν εκτός της ΕΕ, όπως παρόχους πληροφοριών αναζήτησης, όπως η Google που εδρεύουν εκτός της ΕΕ, παρόχους τεχνικών υπηρεσιών, υπηρεσιών πληρωμών και παροχής, όπως μεσίτες δεδομένων.

Ενδέχεται επίσης να λάβουμε δεδομένα από δημόσια διαθέσιμες πηγές, όπως το Taxisnet ή το Εκλογικό Μητρώο.

4. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Ο νόμιμος λόγος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων για την αποστολή διαφημιστικών επικοινωνιών είναι είτε η συγκατάθεσή σας είτε τα νόμιμα συμφέροντά μας (δηλαδή η ανάπτυξη της επιχείρησής μας).

Σύμφωνα με τους Κανονισμούς Απορρήτου και Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, ενδέχεται να σας στείλουμε διαφημιστικές ανακοινώσεις, εάν (i) κάνατε μια αγορά ή ζητήσατε πληροφορίες από εμάς σχετικά με τα αγαθά ή τις υπηρεσίες μας ή (ii) συμφωνήσατε να λαμβάνετε διαφημιστικές ανακοινώσεις και σε κάθε περίπτωση δεν έχετε επιλέξει να μην λαμβάνετε τέτοιες επικοινωνίες από τότε. Σύμφωνα με αυτούς τους κανονισμούς, εάν είστε εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, ενδέχεται να σας στείλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να εξαιρεθείτε από τη λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ από εμάς ανά πάσα στιγμή.

Προτού κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος για δικούς του σκοπούς μάρκετινγκ, θα λάβουμε τη ρητή συγκατάθεσή σας.

Μπορείτε να ζητήσετε από εμάς ή τρίτους να διακόψετε την αποστολή διαφημιστικών επικοινωνιών ανά πάσα στιγμή, ακολουθώντας τους συνδέσμους εξαίρεσης σε κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας αποστέλλεται ή στέλνοντας μας email στο [email protected] ανά πάσα στιγμή.

Εάν εξαιρεθείτε από τη λήψη διαφημιστικών επικοινωνιών, αυτή η εξαίρεση δεν ισχύει για τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται ως αποτέλεσμα άλλων συναλλαγών, όπως αγορές, παραγγελίες κ.λπ.

5. ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Ενδέχεται να χρειαστεί να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στα μέρη που παρατίθενται παρακάτω:

1.           Πάροχοι υπηρεσιών που παρέχουν υπηρεσίες πληροφορικής και διαχείρισης συστημάτων.

2.           Επαγγελματίες σύμβουλοι, συμπεριλαμβανομένων δικηγόρων, τραπεζιτών, ελεγκτών και ασφαλιστών

3.           Κυβερνητικοί φορείς που απαιτούν από εμάς να αναφέρουμε τις δραστηριότητες επεξεργασίας.

4.           Τρίτα μέρη όπως κειμενογράφοι, υποστήριξη πελατών και τεχνικοί Η/Υ.

5.           Τρίτα μέρη στα οποία πωλούμε, μεταβιβάζουμε ή συγχωνεύουμε τμήματα της επιχείρησής μας ή των περιουσιακών μας στοιχείων.

Απαιτούμε από όλα τα τρίτα μέρη στα οποία διαβιβάζουμε τα δεδομένα σας να σέβονται την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και να τα αντιμετωπίζουν σύμφωνα με το νόμο. Επιτρέπουμε σε αυτά τα τρίτα μέρη να επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για συγκεκριμένους σκοπούς και σύμφωνα με τις οδηγίες μας.

6. ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) δεν προσφέρουν πάντα τα ίδια επίπεδα προστασίας στα προσωπικά σας δεδομένα, επομένως η ευρωπαϊκή νομοθεσία έχει απαγορεύσει τη διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα εκτός του ΕΟΧ, εκτός εάν η διαβίβαση πληροί ορισμένα κριτήρια.

Πολλοί από τους τρίτους παρόχους υπηρεσιών μας έχουν την έδρα τους εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), επομένως η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων θα περιλαμβάνει διαβίβαση δεδομένων εκτός του ΕΟΧ.

Κάθε φορά που μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εκτός του ΕΟΧ, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε παρόμοιο βαθμό ασφάλειας των δεδομένων διασφαλίζοντας ότι εφαρμόζεται τουλάχιστον μία από τις ακόλουθες διασφαλίσεις:

Θα μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο σε χώρες που έχουν θεωρηθεί ότι παρέχουν επαρκές επίπεδο προστασίας των προσωπικών δεδομένων από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

ή Όταν χρησιμοποιούμε ορισμένους παρόχους υπηρεσιών, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε συγκεκριμένες συμβάσεις ή κώδικες δεοντολογίας ή μηχανισμούς πιστοποίησης εγκεκριμένους από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, οι οποίοι παρέχουν στα προσωπικά δεδομένα την ίδια προστασία που έχει στην Ευρώπη

ή Όπου χρησιμοποιούμε παρόχους με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενδέχεται να τους μεταφέρουμε δεδομένα εάν αποτελούν μέρος της Ζώνης προστασίας της ιδιωτικής ζωής των ΗΠΑ, η οποία απαιτεί από αυτούς να παρέχουν παρόμοια προστασία στα προσωπικά δεδομένα που κοινοποιούνται μεταξύ της Ευρώπης και των ΗΠΑ. Εάν δεν υπάρχει καμία από τις παραπάνω διασφαλίσεις, ενδέχεται να ζητήσουμε τη ρητή συγκατάθεσή σας για τη συγκεκριμένη μεταφορά. Θα έχετε το δικαίωμα να ανακαλέσετε αυτή τη συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

7. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Έχουμε θεσπίσει κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψουμε την τυχαία απώλεια, χρήση ή πρόσβαση των προσωπικών σας δεδομένων με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο, τροποποίηση ή αποκάλυψη. Επιπλέον, περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε εκείνους τους υπαλλήλους, τους αντιπροσώπους, τους εργολάβους και άλλα τρίτα μέρη που έχουν μια επιχειρηματική ανάγκη να γνωρίζουν αυτά τα δεδομένα. Θα επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες μας και υπόκεινται σε υποχρέωση εμπιστευτικότητας.

Έχουμε θεσπίσει διαδικασίες για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε υποψίας παραβίασης προσωπικών δεδομένων και θα ενημερώσουμε εσάς και οποιονδήποτε αρμόδιο ρυθμιστή για παραβίαση, όπου είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε.

8. ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίο τα συλλέξαμε, συμπεριλαμβανομένων των σκοπών ικανοποίησης οποιωνδήποτε νομικών, λογιστικών ή απαιτήσεων υποβολής εκθέσεων.

Αποφασίζουμε ανά ταχτά χρονικά διαστήματα ποια είναι η σωστή στιγμή για τη διατήρηση των δεδομένων για να εξετάσουμε την ποσότητα, τη φύση και την ευαισθησία τους, τον πιθανό κίνδυνο βλάβης από μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή αποκάλυψη, τους σκοπούς επεξεργασίας, ακόμα και εάν αυτά μπορούν να επιτευχθούν με άλλα μέσα και νομικές απαιτήσεις.

Για φορολογικούς σκοπούς, ο νόμος απαιτεί από εμάς να διατηρούμε βασικές πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες μας (συμπεριλαμβανομένων των Δεδομένων Επικοινωνίας, Ταυτότητας, Επιχειρηματικών Επικοινωνιών, Οικονομικών και Συναλλαγών) για δέκα χρόνια μετά τη διακοπή της συμμετοχής τους ως πελάτες.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να ανωνυμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για ερευνητικούς ή στατιστικούς σκοπούς, οπότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες επ’ αόριστον χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση προς εσάς.

9. ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων έχετε δικαιώματα σε σχέση με τα προσωπικά σας δεδομένα που περιλαμβάνουν το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση, διόρθωση, διαγραφή, περιορισμό, μεταφορά, να αντιταχθείτε στην επεξεργασία, στη φορητότητα των δεδομένων και (όπου το νόμιμο έδαφος επεξεργασίας είναι συγκατάθεση) για ανάκληση της συγκατάθεσης.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτά τα δικαιώματα εδώ.

https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-data-protection/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr/individual-rights/

Εάν επιθυμείτε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματα που ορίζονται παραπάνω, παρακαλούμε στείλτε μας email στο [email protected]. Δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε κάποιο τέλος για να αποκτήσετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα άλλα δικαιώματα). Ωστόσο, ενδέχεται να χρεώσουμε ένα εύλογο τέλος εάν το αίτημά σας είναι σαφώς αβάσιμο, επαναλαμβανόμενο ή υπερβολικό ή αρνηθούμε να συμμορφωθούμε με το αίτημά σας σε αυτές τις περιπτώσεις.

Ενδέχεται να χρειαστεί να ζητήσουμε συγκεκριμένες πληροφορίες από εσάς για να μας βοηθήσετε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να διασφαλίσουμε το δικαίωμά σας να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα (ή να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα άλλα δικαιώματά σας). Αυτό είναι ένα μέτρο ασφαλείας για να διασφαλιστεί ότι τα προσωπικά δεδομένα δεν γνωστοποιούνται σε οποιοδήποτε πρόσωπο που δεν έχει δικαίωμα να τα λάβει. Ενδέχεται επίσης να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ζητήσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αίτημά σας προκειμένου να επιταχύνουμε την απάντησή μας.

Προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλα τα νόμιμα αιτήματα μέσα σε διάρκεια ενός μήνα. Περιστασιακά μπορεί να μας πάρει περισσότερο από ένα μήνα εάν το αίτημά σας είναι ιδιαίτερα περίπλοκο ή έχετε υποβάλει διάφορα αιτήματα. Σε αυτή την περίπτωση, θα σας ειδοποιήσουμε.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με οποιαδήποτε πτυχή του τρόπου με τον οποίο συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην τοπική εποπτική αρχή σας για θέματα προστασίας δεδομένων. Διαβάστε περισσότερα για αυτά τα δικαιώματα εδώ: https://www.eugdpr.org/. Θα σας ήμασταν ευγνώμονες αν επικοινωνήσετε μαζί μας πρώτα αν έχετε κάποιο παράπονο, ώστε να μπορέσουμε να προσπαθήσουμε να το επιλύσουμε για εσάς.

10. ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ

Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσμους προς ιστότοπους τρίτων, προσθήκες και εφαρμογές. Κάνοντας κλικ σε αυτούς τους συνδέσμους ή ενεργοποιώντας αυτές τις συνδέσεις μπορεί να επιτρέψετε σε τρίτους να συλλέγουν ή να μοιράζονται δεδομένα σχετικά με εσάς. Δεν ελέγχουμε αυτούς τους ιστότοπους τρίτων και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις δηλώσεις απορρήτου τους. Όταν φεύγετε από την ιστοσελίδα μας, σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε την πολιτική απορρήτου κάθε ιστοσελίδας που επισκέπτεστε.

11. COOKIES

Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας να απορρίπτει όλα ή ορισμένα cookies του προγράμματος περιήγησης ή να σας ειδοποιεί όταν οι ιστότοποι θέτουν ή αποκτούν πρόσβαση σε cookies. Εάν απενεργοποιήσετε ή αρνηθείτε τα cookies, λάβετε υπόψη ότι ορισμένα τμήματα αυτής της ιστοσελίδας ενδέχεται να καταστούν απρόσιτα ή να μην λειτουργούν σωστά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε, ανατρέξτε στην πολιτική cookies.

12. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώσουμε την πολιτική απορρήτου μας ανά πάσα στιγμή. Θα σας ειδοποιήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν έχετε εγγραφεί στη λίστα μας και ενημερώνοντας την ημερομηνία της ειδοποίησης μας εδώ σε αυτή τη σελίδα.

Τελευταία ενημέρωση: Απρίλιος 2021